Kvinder Som Husker

Kvinder som husker. Ebog af Sinnet Tiwaz

Kvinder som husker.
Alt stod urørt i Saras hjem efter at hendes mor var gået bort. På overfladen var det som om tiden stod stille, indtil den mindehøjtidlighed, der fandt sted, den skæbnesvangre  vinterdag, næsten et halvt år efter, hvor en hidtil ukendt moster var troppet op og med et bramfri tale med ét havde brudt tavshedens mur, der adskilte familien fra den traumatiske hændelse. For Sara blev denne hændelse til den altafgørende gnist, der ansporede hende til på egen hånd at finde sandheden om sin mor, koste hvad det ville. For det koster noget at forfølge sandheder, i sær når der er magtfulde personer, der ikke ønsker afsløringer af nogen slags.

Der skjules meget på steder hvor ingen ser, forstod hun hurtigt og snart efter fører en række mærkværdige møder med fremmede mennesker den unge datter afsted på en hæsblæsende udviklingsrejse, der snart skal vise sig at handle om meget mere end selve baggrunden for hendes mors tragiske valg.

Historien tager både hovedperson såvel som læseren med ind i fremmede, eksotiske verdner af stor skønhed og eviggyldige sandheder, mens man lader sig underholde af levende fortællinger, der kendetegner hvert kapitel.

En bog fuld af filosofiske betragtninger og oprørende samfundskritik – alt i en underfundig blanding, der behændigt binder smukke formuleringen sammen med talesprogets direkte udtalelser.

Pris kr. 100 for download
Bog 2 er lige på trapperne